Social media content

Korte, laagdrempelige content om consistent in het vizier van jouw doelgroep te blijven.

Social media content

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep stopt met scrollen bij jouw content? Wij weten hoe. Opvallen is alles. Tegelijkertijd is dit ook dé uitdaging in het digitale landschap.

Online bevinden we ons in een soort zee aan content die met de dag groeit. En dat terwijl de spanningsboog van de gemiddelde persoon juist korter wordt.

Wij bedenken concepten waar jouw product of dienst op een korte en vermakelijke manier opvalt op verschillende socials, in allerlei formats.

We gaan eerst in gesprek om het merk te leren kennen. Vervolgens bedenken wij het type content wat aansluit op jullie doel.

Binnen de kortste keren staan er allerlei tieners dansjes te doen op jouw TikTok sound. Slide in onze DM voor een collab!

Tijdelijke actie!

Bij afname van een commercial ontvang je een maand lang gratis het

Weekly Warrior Content Pakket

ter waarde van €2499!

Stap uit de schaduw de spotlight in, laat ons je helpen op te vallen.

Interesse of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Social media content abonnement

Instagram en TikTok hebben een grote invloed op ons koopgedrag. We raken geïnspireerd door de content en beoordelen de betrouwbaarheid van producten en diensten door interacties. Hoewel mensen niet altijd direct kopen, bouwen herhaalde indrukken vertrouwen op voor toekomstige aankopen.

Via deze platforms bieden we educatieve en vermakelijke content aan die past bij jouw bedrijfscultuur zonder afbreuk te doen aan professionaliteit. Het draait om het opbouwen van vertrouwen op een laagdrempelige manier en opvallen als bedrijf.

Het is essentieel om online aanwezig te zijn met kwalitatieve, representatieve en laagdrempelige content. Wij kunnen dit voor u realiseren door een partnerschap aan te gaan waarin we actief content bedenken en produceren, waardoor u tijd en moeite bespaart. Wij zorgen voor automatisering en consistentie.

Door consistent te zijn met content en zichtbaarheid kunnen we uw concurrenten voorblijven op de sociale media. Dit vergroot uw zichtbaarheid en trekt meer bezoekers aan. Met onze automatisering ontzorgen wij u, zodat u zich kunt richten uw bedrijf.

Het bedrag wordt maandelijks afgeschreven voor de duur van een kwartaal.

Social Starter

15 tokens

€1499,-

Weekly Warrior

30 tokens

€2499,-

Content Kanjer

55 tokens

€3499,-

Hoe werkt ons Token systeem?

Het contentabbonnement houdt in dat een bedrijf of organisatie elke maand tegen een voordelig tarief een x aantal tokens krijgt waarmee zij flexibel kunnen inzetten waar de behoefte die maand ligt. Mocht het een maand niet lukken om content te schieten/op te vragen, worden de tokens doorgeschoven naar de maand erop. Je kunt zelfs doorsparen voor een bedrijfsvideo.

We sparren vooraf over de onderwerpen van de video's en begeleiden jullie gedurende de opnames. Vervolgens monteren wij de video's en foto's en kun je de eerste resultaten verwachten binnen 1.5 week, de rest volgt uiterlijk 2.5 week na de shoot.

Een draaidag houdt in dat er op locatie een team van minstens 1 man (inclusief camera, licht, geluid en drone) video's en foto's schiet.


Een explainer is een video van circa een minuut waarin informatie wordt gedeeld door middel van een spreker op beeld.


Een showcase video is een cinematische reclame-achtige video van circa 30 tot 60 seconden over een dienst/product/locatie.


Een Bedrijfsvideo is een video waarin we op basis van een script en cinematische shots een kijker vertellen wat de waarde is van een de diensten/producten van het bedrijf en waarom de klant voor jouw bedrijf moet kiezen.

Draaidag = 7 tokens

Montage explainer = 2 tokens

Montage showcase = 1 tokens

Montage bedrijfsvideo = 35 tokens


Wat wij nog meer doen

Bedrijfsvideo's

Het visuele visitekaartje van jouw organisatie, waardoor je doelgroep kennis kan maken met jouw oraganisatie.

Documentaires

Inhoudelijk de diepte in om zo jouw doelgroep te bereiken.

Commercials

De meest creatieve en opvallendste manier om jouw werk te introduceren.

Evenementen

Wij leggen de essentie van jouw evenement vast op beeld en maken de nabeleving onvergetelijk.

Partners die voor InZain Media zijn gegaan

Interesse in een samenwerking?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.