Wie zijn wij

Een diverse, dynamische groep creatieven die met passie en enthousiasme verhalen visualiseert.

InZain Media is ontstaan uit een motivatie om mensen te verbinden en datgene wat aandacht verdient, aandacht te geven. Het team van InZain Media bestaat uit bruggenbouwers met diverse achtergronden die midden in een dynamische samenleving staan.

Doordat wij in ons dagelijkse leven offline en online door verschillende lagen van de samenleving bewegen, beschikken over wij brede communicatievaardigheden en een gezonde dosis inlevingsvermogen.

"Wat jouw bedrijf doet heeft waarde en kan anderen helpen. Het is daarom van belang dat mensen snappen waar je voor staat en hoe je te werk gaat"

Het is onze missie om te verbinden. Wij geloven dat partijen met een toegevoegde waarde aan de markt het verdienen gezien, gehoord en begrepen te worden. Daarom zorgen wij ervoor dat bedrijven en merken opvallen met verbindende content.

Wij weten waar de pijnpunten kunnen liggen van het niet gehoord en begrepen worden als bedrijf, merk, groep of persoon. We zien het overal in ons dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien: onbegrip, miscommunicatie en mislukte samenwerkingen.

Wat jouw bedrijf doet heeft waarde en kan anderen helpen. Het is daarom van belang dat mensen snappen waar je voor staat en hoe je te werk gaat. Daar zijn wij voor. Ons team werkt dagelijks hard aan het creëren van creatieve en inhoudelijke producties die zorgen voor verbinding. Wij bouwen aan een brug tussen merk en doelgroep.

Partners die voor InZain Media zijn gegaan

Interesse in een samenwerking?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.